Milk Bar Cele Mai Bune ReȚete Cu Lapte (Paperback)

Milk Bar Cele Mai Bune ReȚete Cu Lapte By Gabriel Popa Cover Image
$50.19
Out of stock. Available to order.

Description


INTRODUCERE


Barul de lapte a venit cu modalități de a face deserturile să pară mai mari dec t suma părților lor: prăjituri scurte, plăcinte, tarte, nghețată, prăjituri și cornuri au devenit cumva mai mult.


Elementele de bază ale Milk Bar:


A. Utilizați un mixer cu suport cu atașamentul cu paletă. Asigurați-vă că at t vasul, c t și paleta sunt la temperatura camerei (nu sunt fierbinți din mașina de spălat vase sau din apa de vase).


B. Utilizați unt la temperatura camerei (65 p nă la 70 F). Untul prea cald va face supa de unt; untul care este prea rece va dura de două ori mai mult pentru a se crea corect.


C. Bateți untul și zahărul(ele) mpreună la foc mediu-mare timp de 2 p nă la 3 minute. Aceasta dizolvă zahărul n timp ce ncorporează mici buzunare de aer n amestec. Pungile de aer se dezvoltă pe măsură ce granulele de zahăr sunt tăiate n unt. Acest proces de cremă sigilează legătura tare dintre untul și zahăr.


D. Utilizați fie ouă reci, fie la temperatura camerei; cele la temperatura camerei se vor incorpora mai repede.


E. Adăugați ouăle unul c te unul, aștept nd ca fiecare să fie ncorporat nainte de a le adăuga pe următorul. Apoi v slit la mare timp de 7 p nă la 8 minute. Ouăle ajută la ntărirea și emulsionarea legăturii.


F. Dacă vasul necesită extract de vanilie, adăugați-l mpreună cu ouăle.


G. Dacă untul ncepe vreodată să se separe sau să se transforme n supă pe tine, aruncă totul la frigider timp de 5 minute, lasă untul să se ntărească și ncearcă din nou.Product Details
ISBN: 9781837896141
ISBN-10: 1837896143
Publisher: Gabriel Popa
Publication Date: August 15th, 2022
Pages: 302
Language: Romanian